Photography
  • Fotografie de produs

Prin fotografierea unui produs, acesta este prezentat in starea sa reală, cu calităţile şi defectele estetice sale, atenţia concentrându-se asupra obiectului. Fotografia de produs este unul dintre cele mai practicate stiluri în cadrul publicaţiilor media.

  • Fotografie evenimente si materiale personalizate

Lansarea unui nou...

  • Fotografie de produs

Prin fotografierea unui produs, acesta este prezentat in starea sa reală, cu calităţile şi defectele estetice sale, atenţia concentrându-se asupra obiectului. Fotografia de produs este unul dintre cele mai practicate stiluri în cadrul publicaţiilor media.

  • Fotografie evenimente si materiale personalizate

Lansarea unui nou produs sau serviciu, organizarea unei conferinte de presa sau a unui cocktail, organizarea de petreceri sau spectacole, inaugurarea unui proiect sau a unui sediu, constituie ocazii perfecte pentru noi imagini de calitate care sa fie adaugate in albumul privat al clientului sau sa fie oferite massmediei pentru articolele de presa.

  • Productie publicitara video

Producții multimedia pentru companii, filme de prezentare și de promovare a activităților, scurte filme turistice, filme de prezentare pentru produse și servicii, filme industriale sau reportaje, toate pot fi realizate de echipa noastra formata din specialisti cu ani de experienta in televiziune.

Serviciul Monitorul Primariei

Two Media s-a specializat pe sectorul institutional, unde ofera servicii publicitare prin publicatia “Monitorul Primariei”.

Ce inseamna Monitorul Primariei?

Monitorul Primariei este un ziar local, personalizat, care apartine primariei si contine informatii oficiale, de interes general pentru cetatenii unei comunitati.

Ce subiecte contine Monitorul Primariei?

Monitorul Primariei reflecta punctul de vedere oficial al primariei si trateaza subiecte cum ar fi: evenimente organizate de primarie, anunturi, prezentarea serviciilor existente in primarie, date despre alesii locali, mesajele primarului si viceprimarului catre comunitate. De asemenea, Monitorul poate contine de la caz la caz, informatii furnizate de catre cetateni: scrisori deschise, date despre scoala, serbari scolare, mesaje de la preot, medic, profesori sau alte persoane din comunitate.

Cine scrie Monitorul Primariei?

Materialele in forma bruta sunt transmise de catre primarie catre TwoMedia, urmand ca specialistii nostri cu experienta in jurnalism sa le prelucreze si sa le pagineze pentru a obtine produsul final.

Ce trebuie sa faca Primaria pentru a beneficia de Monitorul Primariei?

Singura conditie este semnarea unui contract prin care TwoMedia se angajeaza sa furnizeze serviciul Monitorul Primariei. TwoMedia asigura tiparirea si livrarea ziarelor la primarie.

Care este parcursul aparitiei ziarului?

Pasul 1: reprezentantul TwoMedia ia legatura cu reprezentantul primariei si colecteaza materialele si pozele necesare;

Pasul 2: TwoMedia livreaza ziarul electronic catre primarie pentru a fi verificat si corectat daca este cazul;

Pasul 3: TwoMedia definitiveaza varianta de tipar a ziarului si o imprima;

Pasul 4: TwoMedia aduce primariei exemplarele solicitate.

Care este numarul de aparitii al Monitorului Primariei?

Monitorul Primariei apare lunar.

Care sunt beneficiile unui ziar local al Primariei?

  • ziarul este un instrument eficient de comunicare cu cetatenii

  • primarul are editorial lunar unde isi exprima parerea cu privire la problemele si evenimentele importante din comunitate

  • cetatenii sunt informati corespunzator, sunt eliminate astfel orice suspiciuni cu privire la lipsa transparentei din administratie

  • cetatenii sunt mobilizati sa participe la proiect prin publicarea articolelor scrise de ei, astfel se apropie atat de institutie cat si de primar ca persoana

More

Photography There is 1 product.

Showing 1 - 1 of 1 item
Showing 1 - 1 of 1 item