Digital printing

Tiparul digital reprezinta o tehnologie noua, care permite conectarea masinilor de tiparit direct la computer, sistem ce prezinta multiple beneficii: timp mic de adaptare, costuri reduse de productie si posibilitatea de a personaliza obiectele sau documentele printate. Din punct de vedere tehnic, tiparul digital reprezinta redarea imaginilor dig...

Tiparul digital reprezinta o tehnologie noua, care permite conectarea masinilor de tiparit direct la computer, sistem ce prezinta multiple beneficii: timp mic de adaptare, costuri reduse de productie si posibilitatea de a personaliza obiectele sau documentele printate. Din punct de vedere tehnic, tiparul digital reprezinta redarea imaginilor digitale pe o suprafata fizica, cum ar fi hartia normala sau fotografica, folie, textile, plastic si altele.

Tiparul color digital reprezinta solutia eficienta pentru multiplicare rapida, in serii mici sau medii. Tiparul digital combinat cu o serie de alte operatiuni post-tiparire de finisare ofera posibilitati nelimitate. De la fluturasi simpli sau pliante color la cataloage de prezentare complexe, tiparul digital color poate satisface chiar si cele mai sofisticate cerinte in materie de promovare.

Tiparul digital color sau alb-negru se poate aplica pe orice tip de suport, hartie sau carton: colorata pal, colorata intens, colorata pal, colorata intens, calc, plastic transparent, folie retroproiector.

  • Grafica pentru tipar digital

Two Media poate realiza, la cererea clientului, grafica computerizata pentru materiale publicitare precum: rapoarte anuale, bannere, panouri publicitare, brosuri, reviste, ziare in format tiparit, reclame si firme luminoase. Grafica se poate realiza integral grafica sau pornind de la un model furnizat de client.

More

Digital printing There are 8 products.

Showing 1 - 8 of 8 items
Showing 1 - 8 of 8 items